Чи потрібно змащувати обручку для випічки?

Перед випіканням кондитерське кільце НЕ ТРЕБА змащувати олією або чимось посипати. Чому так – докладно розказано у статті з випікання бісквітів. Купувати одне розсувне кільце або фіксовані кільця кондитерського потрібного діаметру – справа Ваша.

Щоб тісто нікуди не витекло під час випічкипотрібно правильно прокласти дно кільця фольгою. Застеліть лист силіконовим килимком.

Спочатку необхідно вибрати потрібний діаметр та закріпити його за допомогою металевих канцелярських скріпок. Потім потрібно зробити дно з фольги у два шари, щоб запобігти витіканню тіста. Її краї необхідно закріпити так, щоб фольга щільно прилягала до стіни. Потім форма ставиться на лист і заповнюється тестом.

Але, у крайньому випадку, замінити кулінарне кільце можна будь-якою консервною банкою (круглою або овальною, маленькою або великою). Головне – обережно і обережно вирізати дно і верх банки і добре зашліфувати краї, щоб у жодному разі не поранитися. Також можна спробувати зробити кулінарне кільце із щільної фольги.

loading
×