Чи потрібно змащувати пергаментний папір м'яса?

Тонкі паперові листи часом прилипають до поверхні виробів, а іноді розмокають і тріскаються, тому їх потрібно добре промастити, перед тим як ставити в духовку. Найкращий папір для випічки — пергамент багаторазового використання, покритий шаром силікону, та силіконовий папір, який не потрібно змащувати олією.Jan 20, 2015

Відмінний варіант запікання м'яса – У пергаменті. У цьому випадку всі соки, корисні речовини та аромати м'яса Збережеться, воно буде просоченим і ніжним, а якщо ви його будите запікати з овочами, то вони стануть шалено ніжними та ароматними.

на пергамент покласти кілька гілочок чебрецю та лавровий лист, помістити підготовлене м'ясо і полити невеликою кількістю оливкової олії. Щільно загорнути м'ясо в пергамент і покласти на лист або у форму для запікання. Запікати буженину в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 1,5 години.

Викласти на пергамент один шматочок м'яса. Загорнути м'ясо в папір конверт, як показано на фото. Викласти наші пакетики у суху, добре розігріту сковороду. Зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і прожарити по 4 хв.

loading
×