Чим американці закушують віскі?

Вважається, що першопрохідниками у підборі меню до міцного алкоголю стали ірландці. Вони і зараз часто подають до віскі смажене м'ясо, червону рибу та морепродукти. А у американців немає особливих переваг – вони закушують напій «чим доведеться».

Віскі в Америці У США віскі виробляють із кукурудзи, тому смак його менш приємний, ніж у шотландського чи ірландського, тому американці розбавляють його майже всім відразу: водою, колою, водою з колою, додаючи туди ж лід. Все, щоб замаскувати смак.

Чим закушувати віскі

  1. М'ясо, птах, яловича мова підійдуть для віскі з агресивним смаком, а також із запахом диму та фруктів.
  2. Копченою червоною рибою правильно буде закушувати м'якіші напої.
  3. Алкоголь з ароматом трав краще вживати з морепродуктами – устрицями, креветками, рибою.

Лід різко охолоджує віскі і, перетворюючись на воду, знижує його фортецю. Зі зниженням температури згладжується різкий спиртовий запах і неприємний смак напою. Зі сказаного нескладно зрозуміти, що йдеться про продукт, м'яко кажучи, не найкращої якості. Льодом охолоджують американський бурбон.

loading
×