Чим білий мартіні відрізняється від червоного?
Rosso (червоний) – перший вермут MARTINI, створений Луїджі Россі в 1863 році на основі ретельно підібраних місцевих трав та натуральної карамелі. Bianco (білий) – створений у 1910 році вермут солом'яного кольору, який легко впізнати по м'яких нотах ванілі.
Rosso відрізняється насиченим ароматом трав і гіркуватим. смаком, а карамель у складі надає мартіні відтінок темного бурштину. Фортеця – 16 градусів. Низький відсоток цукру (2,8%) та високий вміст алкоголю робить його ідеальною основою для коктейлів.
Rosso – класичний червоний з італійськими травами та карамеллю; D'Oro – легкий, з відтінками мускатного горіха, ванілі та спецій; Fiero – червоний, з домінуючими нотками апельсинів у смак; Extra Dry – сухий білий із низьким вмістом цукру.
Екстра драй (Extra dry) – напій 1900 року народження. Іноді називають «Зелений мартіні», що вірно лише частково через колір пляшки. При міцності 18 градусів містить дуже низький відсоток цукру.