Чим гарний Цептер?

На додаток до переваг правильного приготування їжі, посуд "Цептер" має термоакумулююче дно, яке здатне рівномірно розподіляти тепло та зберігати його тривалий час.. Завдяки своїй конструкції термоакумулююче дно дозволяє економити до 70% енергії.

Відмінні особливості посуду Zepter посуд Zepter легко мити навіть у посудомийній машині, не турбуючись про її збереження; термоакумулююче дно в посуді Zepter накопичує теплову енергію, що дозволяє готувати їжу за невисокої температури (60-80 °С).

Товари Zepter акуратно упаковані окремо в харчову плівку, а потім покладені в картонні коробки. Жодних валіз, маси внутрішніх коробочок або упаковки синього кольору! Шукайте оригінальне тавро. Воно свідчить про якість продукції та є незмінним.

Компанія була заснована в 1986 році в Лінці (Австрія), штаб-квартира знаходиться у Швейцарії. Продукція Виготовляється на восьми власних заводах компанії, розташованих у Німеччині, Італії та Швейцарії.

loading
×