19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Чим гарний чавун?
І найголовніше – чавун вважається найбезпечнішим та довговічнішим матеріалом для виготовлення кухонної посуду. Метал не виділяє токсичні речовини навіть за екстремальних температур. Згодом експлуатаційні якості чавуну ставатимуть лише краще.
Чавун – Це сплав заліза з вуглецем. Ці природні матеріали бояться окиснення. Тому в жодному разі не можна мити чавунний посуд у посудомийній машині.
5 страв, які не можна готувати в чавунній сковороді
- — Продукти, що легко прилипають. чавунну Посуд зазвичай прожарюють і змащують маслом, щоб створити захисний шар. …
- — Продукти з підвищеною кислотністю.
- – Продукти з сильними ароматами – …
- – Делікатна риба – …
- – Зберігання їжі –