Чим гарний чавун?

І найголовніше – чавун вважається найбезпечнішим та довговічнішим матеріалом для виготовлення кухонної посуду. Метал не виділяє токсичні речовини навіть за екстремальних температур. Згодом експлуатаційні якості чавуну ставатимуть лише краще.

Чавун – Це сплав заліза з вуглецем. Ці природні матеріали бояться окиснення. Тому в жодному разі не можна мити чавунний посуд у посудомийній машині.

5 страв, які не можна готувати в чавунній сковороді

  • — Продукти, що легко прилипають. чавунну Посуд зазвичай прожарюють і змащують маслом, щоб створити захисний шар. …
  • — Продукти з підвищеною кислотністю.
  • – Продукти з сильними ароматами – …
  • – Делікатна риба – …
  • – Зберігання їжі –
loading
×