Чим харчувалися в'язні концтаборів?
«Офіційний раціон в'язнів концтаборів на тиждень складався: 400 г м'яса або м'ясних продуктів (найчастіше давали ковбасу), 200 г жирів у вигляді маргарину або сала, 100 г сиру або 50 г сиру, 2740 г хліба, 80 г цукру, 100 г мармеладу, 150 г круп 225 г борошна, 84 г замінника кави.Oct 27, 2017
"В'язням видавався наступний пайок: одна картоплина на сніданок, картопляні очищення, зварені у воді, на обід і одна картоплина на вечерю. Ні шматочки хліба, ні унції цукру, не кажучи вже про м'ясо чи олію. І ці люди, доведені муками голоду до розпачу поїдали кору на деревах.
Бухенвальд | |
---|---|
Число загиблих | більше 56 000 |
Керівна організація | СС |
Комеданти табори | Карл Кох Герман Пістер |
Сайт | Офіційна сторінка |
Богер змушував жертву стати навколішки, після чого під її коліна підводили жердину, приковуючи до нього руки жертви. У такому скрученому стані в'язня підвішували на жердині вниз головою і сідницями вгору, після чого били.