Чим харчувалися в'язні концтаборів?

«Офіційний раціон в'язнів концтаборів на тиждень складався: 400 г м'яса або м'ясних продуктів (найчастіше давали ковбасу), 200 г жирів у вигляді маргарину або сала, 100 г сиру або 50 г сиру, 2740 г хліба, 80 г цукру, 100 г мармеладу, 150 г круп 225 г борошна, 84 г замінника кави.Oct 27, 2017

"В'язням видавався наступний пайок: одна картоплина на сніданок, картопляні очищення, зварені у воді, на обід і одна картоплина на вечерю. Ні шматочки хліба, ні унції цукру, не кажучи вже про м'ясо чи олію. І ці люди, доведені муками голоду до розпачу поїдали кору на деревах.

Бухенвальд
Число загиблихбільше 56 000
Керівна організаціяСС
Комеданти табориКарл Кох Герман Пістер
СайтОфіційна сторінка

Богер змушував жертву стати навколішки, після чого під її коліна підводили жердину, приковуючи до нього руки жертви. У такому скрученому стані в'язня підвішували на жердині вниз головою і сідницями вгору, після чого били.

loading
×