Чим корисна червона кримська цибуля?
У червоному цибулі є залізо, марганець, мідь, фтор, вітамін С, К, групи В, бета-каротин, селен, корисні незамінні амінокислоти – аргінін, лейцин, фенілаланін, триптофан, фітонциди – мають антимікробні властивості. Важливо! Основна користь овочів міститься в перших шарах (ближче до луски).
Регулярне вживання цибулі може підтримати здоров'я серця, оскільки цей овоч багатий на антиоксиданти. У червоному цибулі також є антоціани. За даними дослідження, у тих, хто вживав продукти, багаті на антоціани, ймовірність серцевого нападу була на 32% нижче, ніж у тих, хто їх не їв.
Журнал Food Research International розповів про дослідження канадських учених, під час якого з'ясувалося, що червоний цибуля має унікальні властивості щодо людського імунітету. Свіжий червоний цибуля – самий кориснийЯкщо йдеться про захист від онкологічних захворювань, стверджують фахівці.