Чим корисна червона кримська цибуля?

Користь ялтинської цибулі Ялтинська цибуля містить велику кількість антиоксидантів та вітаміну С. Флавоноїдів та клітковини в ньому набагато більше, ніж у традиційних світлих сортах. Завдяки високому вмісту сірки, рослина має здатність синтезувати колаген і допомагає виводити з організму токсичні речовини.

У червоному цибулі є залізо, марганець, мідь, фтор, вітамін С, К, групи В, бета-каротин, селен, корисні незамінні амінокислоти – аргінін, лейцин, фенілаланін, триптофан, фітонциди – мають антимікробні властивості. Важливо! Основна користь овочів міститься в перших шарах (ближче до луски).

Регулярне вживання цибулі може підтримати здоров'я серця, оскільки цей овоч багатий на антиоксиданти. У червоному цибулі також є антоціани. За даними дослідження, у тих, хто вживав продукти, багаті на антоціани, ймовірність серцевого нападу була на 32% нижче, ніж у тих, хто їх не їв.

Журнал Food Research International розповів про дослідження канадських учених, під час якого з'ясувалося, що червоний цибуля має унікальні властивості щодо людського імунітету. Свіжий червоний цибулясамий кориснийЯкщо йдеться про захист від онкологічних захворювань, стверджують фахівці.

loading
×