Чим корисна печінка кози?

Козяча печінка – продукт, багатий вітаміном А, що благотворно впливає на зір, бере участь у багатьох обмінних процесах в організмі, що покращує стан шкіри. Печінка містить вітаміни групи В, вітаміни С, В та РР, мінеральні речовини, такі як залізо, магній, цинк, натрій та інші.

Як часто можна їсти печінку? Оптимально вживати печінка двічі на тиждень, щоб забезпечувати різноманітність білків у раціоні. Також корисно вживати й інші субпродукти: серце, язик, мозок тощо.

у каструлі повністю – 40 хвилин, шматочками – 20 хвилин з моменту закипання води; у пароварці та мультиварці виставляють час на 40 хвилин; у скороварці – 20 хвилин.

Печінка дикої кози вважається делікатесом. Щоб приготувати її м'якою та ніжною, а також зберегти весь букет смаку, потрібно знати секрет її приготування. Дивіться мій рецепт.

loading
×