Чим корисна Півб'яна каша?

Варена полба містить: вітаміни В1, В2, В5, В6, В9, Е, Н та РР, а також корисні мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо, фосфор та натрій. Головна перевага полби – відсутність глютену, одного з основних алергенів, особливо у дітей.

У полбе містяться: – Вітаміни (В1; В2; В6; В9; РР; Е; К); – мінерали (фосфор, калій, кальцій, магній, натрій, хром, кремній, залізо, цинк, мідь, селен);

Є чи шкода Полби для здоров'я? Від вживання Полби багато користі, але є і шкода для організму для людей з індивідуальною алергією на якийсь компонент, а також з целіакією чи непереносимістю глютена.

Полба помітно корисніше за пшеницю. Вона містить більше білка, вітамінів та мінералів. І здебільшого, звичайно, все це міститься саме в оболонці зерна. До того ж, цільнозернове борошно з Полби знижує «потовсті» властивості випічки.

loading
×