Чим корисна юшка з сьомги?

Морська риба корисна тим, що у ній міститься величезний букет корисних мінеральних речовин – йод, бром, залізо, калій, молібден, магній, фосфор, кобальт, сірка, натрій, цинк, марганець, фтор, мідь. Серед вітамінів – група, трохи З, А, D.

Вона містить жирні кислоти омега-3 та омега-6, саме вони гальмують розвиток атеросклерозу в нашому. організмі. А ще покращують роботу серцево-судинної системи. Завдяки фосфору, що міститься в рибі, приходить у норму наша нервова система, а йод цінний для роботи ендокринної системи.

У середньому, в 100 г такого супу міститься 46 ккал, понад 3 г білків, 1 г жирів та до 6 г вуглеводів. У хімічному складі юшки присутні вітаміни групи В, а також вітаміни А, З, D.

У таблиці наведено зміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) на 100 грам їстівної частини.Юшка рибальська".

НутрієнтБілки
Кількість8.5 г
Норма**76 г
% від норми 100 г11.2%
% від норми 100 ккал16.8%
loading
×