Чим корисне м'ясо телятини?

Телятина – низькокалорійне дієтичне м'ясо. Воно багате на холін, вітаміни групи В: В3, В6, і мінеральні речовини: фосфор, сірку, залізо, цинк, мідь, кобальт. Цей набір вітамінів та мінеральних речовин сприяє регуляції рівня глюкози в крові.

Телятина перевершує яловичину за вмістом калію, натрію, фосфору. Зате в останній більше заліза та кальцію. Крім того, в яловичині у більшій кількості присутні мікроелементи: цинк, фтор, селен. Як практично у всіх продуктах тваринного походження, у червоному м'ясі багато вітамінів групи В.

Залежно від способу обробки туші, яловичина може продаватися у вигляді філе, кісткової частини, грудинки чи стейків. Телятина – М'ясо молодих бичків (на Фермі М2 їх вік від 3-х до 8-ми місяців). Колір м'яса значно світліший – ближче до рожевих відтінків. Телятина – Більш ніжне та пісне м'ясо.

loading
×