Чим корисне м'ясо віслюка?

Осляче м'ясо цінується за свою екологічність, тому що в ньому немає антибіотиків. У цьому м'ясі досить низький вміст жиру та високий вміст білка. Воно багате на залізо, калій, магній, фосфор і цинк.Однак вміст холестерину в ньому відносно високий, що знижує дієтичну цінність цього м'яса.

Осли – досить невибагливі тварини, але цінні, як помічники на фермі. Навіть із появою робототехніки інтерес до цих тварин не зникає. До того ж, продукти, які отримують при вирощуванні ослів мають досить високу вартість: молоко, сир, м'ясо, шкіра осла.

– У Китаї з давніх часів утримують ослів як домашні тварини. Насамперед їх використовують як в'ючні тварини. По-друге, м'ясо та шкіра використовуються в медичних цілях.

За деякими відомостями, ціна шкіри одного осла досягає 400 доларів США за вартості осла на внутрішньому ринку від 100 до 140 доларів.

loading
×