19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Чим корисне варення з полуниці?
Вітамін С – природний антиоксидант, що дозволяє підвищити імунну систему організму. У складі полуничного варення знаходяться йод, кальцій, залізо, лимонна та яблучна кислоти, фенольні сполуки, дубильні речовини, а також цілий ряд вітамінів, таких як А, С, В та інші.
Харчова цінність та хімічний склад "Варіння з полуниці".
Нутрієнт | Кількість | 100% норми |
---|---|---|
Вітамін В6, піридоксин | 0.03 мг | 6667 г |
Вітамін В9, фолати | 2 мкг | 20000 г |
Вітамін C, аскорбінова | 8.4 мг | 1071 р |
Вітамін Е, альфа токоферол, ТЕ | 0.3 мг | 5000 г |
«Варення зазвичай подають у вазочках на високій ніжці, з ним зазвичай подають ложечку загального користування. Цією ложкою ми кладемо варення у свою індивідуальну розетку чи тарілку. Індивідуальну вазу для варення зазвичай ставлять із лівого боку. Це стосується і джемів, і конфітюрів, і повидла.
100 г містить 252 калорій.