Чим корисне варення з полуниці?

Вітамін С – природний антиоксидант, що дозволяє підвищити імунну систему організму. У складі полуничного варення знаходяться йод, кальцій, залізо, лимонна та яблучна кислоти, фенольні сполуки, дубильні речовини, а також цілий ряд вітамінів, таких як А, С, В та інші.

Харчова цінність та хімічний склад "Варіння з полуниці".

НутрієнтКількість100% норми
Вітамін В6, піридоксин0.03 мг6667 г
Вітамін В9, фолати2 мкг20000 г
Вітамін C, аскорбінова8.4 мг1071 р
Вітамін Е, альфа токоферол, ТЕ0.3 мг5000 г

«Варення зазвичай подають у вазочках на високій ніжці, з ним зазвичай подають ложечку загального користування. Цією ложкою ми кладемо варення у свою індивідуальну розетку чи тарілку. Індивідуальну вазу для варення зазвичай ставлять із лівого боку. Це стосується і джемів, і конфітюрів, і повидла.

100 г містить 252 калорій.

loading
×