Чим корисні копчені кальмари?

У м'ясі молюска багато сірки, натрію, фосфору, міді, заліза, нікелю, цинку, молібдену, кобальту. У складі є і достатньо вітамінів В, РР, Е і С, а також цінних і потрібних нашому організму жирних кислот Омега-3 і Омега-6, які відносяться до поліненасичених. Все це робить кальмара по-справжньому корисним продуктом.

Для чоловіків кальмар корисний тим, що білок допомагає швидко та якісно наростити м'язи та зміцнити тіло. При частому вживанні цього продукту покращується потенція, стабілізується робота сечостатевої системи та збільшення тестостерону в крові, покращується самопочуття та з'являється енергія.

Насичує організм йодом Щупальця кальмара містять багато йоду. Він необхідний нормальної роботи мозку. Якщо регулярно вживати цей продукт, можна як заповнити баланс необхідних елементів, а й поліпшити пам'ять, прискорити розумові процеси.

Кальмар, хоч і має десять кінцівок, у кулінарному сенсі – дуже проста тварина. Подивіться на нього голодним поглядом. Ви побачите голову, тіло з плавниками та щупальця, ну, чи ноги. Так ось, голову їсти не можна, а все інше можна, можливо.

loading
×