Чим корисні недоварені макарони?

Недоварені макарони мають вкрай низький глікемічний індекс (40 одиниць – такий же, що у суниці або мандарину), а тому забезпечують тривале почуття ситості.

Molto al dente – це кулінарний термін, що означає трохи недоварені макарони. Недоварені макарони використовуються при першому етапі приготування, коли страва з макаронів готується двічі.

З очевидних мінусів переварених макаронів виділяють: – погану засвоюваність; – різке підвищення рівня вуглеводів та цукор у крові (високий глікемічний індекс); – Надлишок крохмалю.

Макарони з сиром виступають цінним джерелом складних вуглеводів, амінокислот та жирів. Макаронні вироби, виготовлені з твердих сортів пшениці, мають у складі вітаміни групи B і PP, а також марганець, кальцій, залізо та інші мінерали.

loading
×