Чим корисні рослинні волокна?

Травлення та здоров'я кишечника Це головний плюс даних волокон. Клітковина полегшує і запобігає запорам, збільшує обсяг калових мас, покращує їх консистенцію.. Також клітковина сприяє населенню кишківника корисними бактеріями. Пребіотики, що містяться в її складі, є профілактикою раку товстої кишки.Jul 18, 2020

Для чого організму потрібні харчові волокна? Харчові волокна наповнюють шлунок і таким чином сприяють виникненню відчуття ситості, виділенню травних соків та підвищенню засвоєння їжі.

Американські експерти радять вживати ще більше клітковини: 38 г на день для чоловіків та 25 г для женщин6. Щоб до організму надходила така кількість харчових волокон, необхідно з'їдати щонайменше 300-400 г свіжих рослинних продуктів щодня.

Без них неможлива повноцінна робота травної системи. Вони допомагають організму очищатися. А ще – підвищують імунітет та сприяють зниженню ваги. Харчові волокна корисні дуже багатьом!

loading
×