Чим корисні яблука Голден?

У хімічному складі плодів присутні вітаміни А, В5, В6, В9 та РР. М'якуш виступає цінним джерелом заліза, магнію, йоду, натрію, калію та інших мінеральних сполук. У яблуках Голден багато каротину та аскорбінової кислоти.

У яблуках містяться вітаміни A, С, В1, В2, РР та Е, а також магній, фосфор, йод, залізо, селен, калій, кальцій та цинк. У сукупності вони надають нам життєвих сил, допомагають справлятися зі стресовими ситуаціями, покращують роботу мозку та зміцнюють серцево-судинну систему.

Які яблука найкорисніші? Лікар-дієтолог, член Національної асоціації дієтологів та нутриціологів Марина Макіша зазначила, що яблука з червоною, жовтою та помаранчевою шкіркою містять більше корисних речовин. Все через те, що у яскравих фруктах більше бета-каротину.

У середньому, як кажуть експерти, людина може є в день одне-два яблука. Якщо ж ви з'їсте більше, то це погано вплине на ваше самопочуття.

loading
×