18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Чим корисний бульйон із курячих лапок?
У курячих лапках містяться колаген, вітаміни групи В, кальцій, цинк, селен, мідь та залізо. Холодець або заливне з курячих лапок корисні в період активного зростання та для підтримки здоров'я кісток. Гіалуронова кислота з курячих хрящів покращує стан суглобів та підвищує пружність шкіри.
Харчова цінність та хімічний склад "Курині лапки, варені".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Вітамін В4, холін | 13.3 мг | 1.3% |
Вітамін В6, піридоксин | 0.01 мг | 0.2% |
Вітамін В9, фолати | 86 мкг | 10% |
Вітамін В12, кобаламін | 0.47 мкг | 7.3% |
Харчова цінність та хімічний склад "Бульйон з курячих лапок для супу 16.04.20г".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 36.4 кКал | 2.2% |
Білки | 3.3 г | 4.3% |
Жири | 2.5 г | 4.5% |
Вода | 93.8 г | 4.1% |
45 хвилин 1Курячі лапки ретельно промити, перекласти в друшляк і дати стекти воді. 2Викласти лапки в киплячу воду та варити на невеликому вогні 40-45 хвилин.