Чим корисний бульйон із курячих лапок?

У курячих лапках містяться колаген, вітаміни групи В, кальцій, цинк, селен, мідь та залізо. Холодець або заливне з курячих лапок корисні в період активного зростання та для підтримки здоров'я кісток. Гіалуронова кислота з курячих хрящів покращує стан суглобів та підвищує пружність шкіри.

Харчова цінність та хімічний склад "Курині лапки, варені".

НутрієнтКількість% від норми 100 ккал
Вітамін В4, холін13.3 мг1.3%
Вітамін В6, піридоксин0.01 мг0.2%
Вітамін В9, фолати86 мкг10%
Вітамін В12, кобаламін0.47 мкг7.3%

Харчова цінність та хімічний склад "Бульйон з курячих лапок для супу 16.04.20г".

НутрієнтКількість% від норми 100 г
Калорійність36.4 кКал2.2%
Білки3.3 г4.3%
Жири2.5 г4.5%
Вода93.8 г4.1%

45 хвилин 1Курячі лапки ретельно промити, перекласти в друшляк і дати стекти воді. 2Викласти лапки в киплячу воду та варити на невеликому вогні 40-45 хвилин.

loading
×