Чим корисний хліб Дарницький?

Хліб "Дарницькийза формою повторює хліб "Тамбовський новий", різниця лише у рецептурі. Якщо в хлібі "Тамбовський новий" 60 відсотків пшеничного борошна першого сорту та 40 відсотків житнього обдирного борошна, то в хлібі "Дарницькийнавпаки: 60 відсотків обдирної та 40 відсотків пшеничного першого сорту.

склад: Борошно житнє хлібопекарське обдирне, вода питна, борошно пшеничне хлібопекарське першого сорту, сіль, дріжджі хлібопекарські пресовані.

«Дарницький хліб» – сорт хліба на заквасці із суміші житнього та пшеничного борошна, що з'явився в СРСР у 1986 році. Буває формовий або подовий, масою 0,5-1,25 кг. Колір від світло до темнокоричневого. Чубенка М.

loading
×