Чим корисний листовий?

Регулярне вживання латука в їжу здатне покращити мозкову активність, нормалізувати сон і допомогти позбавитися безсоння та тривожних станів. Салат впливає на зір, знімаючи втому очей, сприяє зміцненню імунітету, знижує рівень холестерину та прискорює обмін речовин в організмі.

У салатних листі містяться вітаміни груп С та В, калій, йод, кальцій, фосфор, фолієва кислота. Ця культура, по суті, – справжня рослинна клітковина, яка корисна для кишечника та травлення. Така зелень покращує перистальтику, а міститься у салатних. листі лактуцин сприяє зниженню холестерину.

Шкода салату Підставами зменшення споживання салату є наявність таких захворювань, як подагра, коліт та ентероколіт, сечокам'яна хвороба, гепатит. Через велику кількість щавлевої кислоти слід обмежити вживання препарату при хворобах нирок.

loading
×