Чим корисний салат чука?

У складі салату знаходиться ціле море корисних речовин, необхідних людському організму для нормального функціонування. Особливо багато він містить йоду, цинку, заліза, марганцю, фосфору. Багаті водорості на клітковину, кислоти, у тому числі жирні Омега-3, рослинні білки.

Зазвичай страва із салатом заправляється соєвим, кунжутним чи горіховим соусом. Найбільш популярними стравами із салатом чука вважаються такі: шашлички в соєвому соусі, салат з рибою та овочами, омлет, сир з водоростями, вегетаріанський рис з овочами та кунжутом, тартар, бургери, локшина та овочеві салати.

Опис Морські водорості, що входять до складу салату чука, відрізняються від звичайної морської капусти приємним смаком та менш яскравим запахом йоду.

Однозначно так. У складі водоростей майже немає жирів, проте страва надовго втамовує голод.

loading
×