Чим корисний салат корен?

Користь Регулярне поїдання цього салату зменшує відкладення солей, а також: У листі корна містяться найбагатші запаси флавоноїдів, що підсилюють регенерацію на рівні клітин та тканин. Аскорбінова кислота, що є у складі, посилює імунітет, і зменшує вплив стресових навантажень на організм.

Корн – Салатний різновид, що стоїть в одному ряду з крес-салатом, цикорієм (радичіо) і айсбергом. Їдять їх свіжими, тому що вони втрачають свої властивості при термічній обробці.

Корн або польовий салат відноситься до сімейства Валеріанова. Широко поширений у Європі, Азії та Африці. У висоту корн досягає від 10 до 40 см. Довгі нижні лопатчасті листя до верху змінюються довгастими.

Салат корн росте дрібними кущиками, з гладким, бархатистим зеленим листям у формі язика. Має ніжний, солодкий горіховий смак, але, на жаль, дуже швидко псується. Можливо, саме тому салат корн завжди коштує дорожче за інших салатів.

loading
×