Чим краще закушувати Мартіні?

Хорошою закускою будуть маслини, оливки, тверді сорти сиру, крекери та солоні горішки. Ці продукти посилюють апетит і впливають сприйняття смаку. Мартіні з оливками взагалі вважається класикою. Оливками закушують не тільки чистий вермут, а й коктейлі на його основі.

Мартіні Б'янко – неміцний напій, закушувати його необов'язково. Підкреслити смак допомагають солоні горіхи, мигдаль, крекери, оливки та твердий сир. При подачі в барах та ресторанах келих з коктейлем Б'янко або чистим мартіні прикрашають часточкою лимона, шматочком цибулі або оливкою їх можна вживати як закуску.

Мартіні чудово поєднується з гіркими бітерами, горілкою, джином та віскі. Якщо говорити про слабкоалкогольні коктейлі, то це все ті ж соки та газування, навіть пюровані ягоди. Мікси прикрашають цедрою цитрусових, часточками фруктів, іноді використовуються прянощі (наприклад, кориця).

"Мартіні"змішують з кислими соками без м'якоті. Добре поєднуються з пряним ароматом цитрусовий, гранатовий і вишневий фреші. Виражений смак соку не зробить"Мартінірідким, у своїй можна значно знизити фортеця.

loading
×