Чим кухонна сіль відрізняється від кам'яної?

Дрібна кухонна сіль Виходить шляхом неодноразової перекристалізації розсолу і, крім солі, мало що містить біла кухонна сіль має чистоту не менше 97%. У той час як кам'яна може містити значну кількість домішок, що впливають на смак.Mar 26, 2015

Ця назва відображає стан мінералу та ставлення до нього людини. У стані природного родовища це справді солоні камені. Це потім, після обробки галіт, як ще називають цю сільстає просто колишнім солоним порошком.

СІЛЬ ГРУБОГО ПОМОЛУ, АБО КАМ'ЯНА СІЛЬ Грубу, або кам'яну сіль переважно добувають із підземних покладів. Кам'яна сіль має брудно-сірий колір. У покладах кожного конкретного родовища містяться різні домішки, тому стабільної та/або рівномірної чистоти кам'яної солі досягти майже неможливо.

Кухонна сіль — це харчовий продукт, який видобувається із сольових родовищ, а морська сіль виходить натуральним шляхом – з випаровування морської води. Головними відмінностями морської солі від кухонної є вміст у ній мікроелементів – магнію, кальцію та калію, а також більший розмір кристалів.

loading
×