Чим має пахнути молочний улун?
По краях вони темні, а ближче до центру зелені. 3. Молочний улун не повинен пахнути молоком – це ознака ароматизації. Він «молочний», тому що його квітковий смак має ніжні вершково-молочні нотки. Jun 4, 2017
Розрізняють два види молочного улуну: Най Сян Цзінь Сюань та Цзінь Сюань. улун. Перший вимагає штучної ароматизації для отримання молочного аромату, а другий досягає потрібного смаку природним чином. Справжній Молочний улун, Звісно, виробляється без будь-яких штучних ароматизаторів.
Улун називають молочним, оскільки його листя має аромат, пов'язаний із молоком. Це може бути запах самого молока, вершків чи навіть вершкового сиру. Такий запах листя улуна мають від природи, але, заради справедливості, він ледве помітний у тіні звичного чайного аромату.
Молочний улун – продукт з Тайваню, широко відомий завдяки своєму багатому вершковому смаку та аромату. Справжній молочний улун має солодкуватий, трохи квітковий аромат і смаком вершкового масла та молока, які він отримує в процесі делікатної обсмажування та скручування чайного листа.