Чим можна залити мюслі?

Найпростіший спосіб – залити мюслі молоком, йогуртом, кефіром чи соком. Смак буде відмінним незалежно від вибраного наповнювача. Ніжний та вишуканий десерт парфе. Дуже швидкий, смачний та літній варіант сніданку з мюслі та свіжими ягодами чи фруктами.

Якщо ви залили суміш гарячим молоком, то достатньо почекати 1-2 хвилини і приступати до смачному та корисному сніданку. Для охолодженого краще дати їм настоятися 3-5 хвилин. Щоб надати сніданку більшої пікантності, посипте готові мюслі шоколадною стружкою або додайте чайну ложку меду.

Просто заливаю мюслі свіжовичавленим апельсиновим соком і додаю свіжі фрукти, горіхи та насіння. Ще одна причина, чому я так люблю мюслі — бо такий сніданок у мене міцно асоціюється з готелями та подорожами, адже у будь-якому європейському готелі є мюслі і є апельсиновий сік!

За бажанням — заливаєш мюслі окропом (можна додати меду) і або вариш хвилин 5, або чекаєш, поки все набухне. Можна, можливо заливати молоком – гарячим або холодним (холодним краще заливати з вечора, а харчуватися вже вранці), можна з вечора залити кефіром.

loading
×