Чим можна замінити су-вид?

Вакуумний пакувальник можна замінити харчовою плівкою або пакетом із зип-локом. Якщо ваш вибір упав на плівку, тоді щільно обмотайте м'ясо або рибу з усіх боків, у кілька шарів, щоб вода і повітря не могли проникнути всередину.

Слово «сувигляд» утворилося від французького sous-vide – «у вакуумі».Це технологія приготування, за якої:

  1. У пластиковий пакет кладуть продукти.
  2. Пакет вакуумують – видаляють із нього повітря.
  3. Опускають пакет у воду.
  4. Повільно нагрівають воду – температура не повинна перевищувати +100 °C.

Aug 3, 2021

Створити умови для приготування їжі без купівлі обладнання Sous-vide до будинку можна, можливо з використанням: поліетиленових пакетів, харчової плівки. Не йдеться про вакуумізацію, але головне завдання – виключити контакт з водою, інакше процес буде ідентичним варінню.

loading
×