Чим небезпечна Сиров'ялена ковбаса?

У сирокопченої ковбаси міститься багато солі та спецій, жиру. Якщо вживати її щодня, можуть початися проблеми з тиском і нирками. Лікар не рекомендує цей продукт сердечникам, гіпертонікам, тим, у кого є проблеми із нирками, а також підліткам, у яких проблемна шкіра.

Користь сиров'яленої ковбаси полягає в тому, що вона містить низку вітамінів, включаючи PP, B1, В2, а також мікроелементів, серед яких – кальцій, калій, залізо, йод, магній та ін. Регулярне вживання невеликої кількості продукту допомагає заповнити дефіцит вітамінів та вгамувати голод.

Їх переважно смажать на грилі або відкритому вогні, додають у супи. Сиров'ялена ковбаса гарна сама по собі – у рамках м'ясної нарізки. Ми любимо поєднувати сирні та м'ясні нарізки. Як класичний бутерброд – скибка хліба та шматок ковбаси – Вона не дуже підходить.

loading
×