Чим небезпечний яєчний порошок?
Альбумін входить до складу спортивного харчування. Білок виступає основним будматеріалом у розвиток мускулатури, тому яєчний порошок можна Використовувати для набору маси.
Перед тим, як застосовувати яєчний порошок просіюють через дрібне сито, а потім розчиняють у воді. Для цього треба насипати продукт у миску і залити його водою (воду можна з'єднати з молоком), у співвідношенні 1 до 4. Коли через 30 – 40 хвилин, яєчний порошок Набухне, його потрібно використовувати.
Вихід яєчного порошку від яєчної маси становить 28%. Готовий продукт містить 35 % жирів, 45 % білків, має вологість до 7-8 %, титрувану кислотність до 10 ° Т, розчинність не менше 85 %. Яєчний порошок зберігається до 6 місяців при температурі до 20 °C та 2 роки при температурі не вище 2 °C.