Чим поганий Шантіпак?

Пальмова олія може викликати і захворювання серцево-судинної системи. Тому постарайтеся не використовувати продукти, у складі яких міститься пальмова олія. У складі цих рослинних вершків вже міститься цукор, тобто, при використанні шантипаку необхідно зменшувати цукор.

Шантіпак (Chantypak) – рослинні вершки для збивання жирністю 26%. Основна перевага рослинних вершків в порівнянні з вершками тваринного походження – стабільність у збитому вигляді. Збиті вершки Шантіпак добре тримають форму і менш чутливі до перепадів температур та механічних впливів.

Справа в тому, що в процесі приготування рослинних вершків рослинні олії частково гідрогенізуються – тобто рідку емульсію перетворюють на тверді жирні кислоти, з метою збільшення терміну придатності продукту. Через війну, у складі масел з'являються трансжири, небезпечні здоров'я.

Опис: Вершки для збивання Шантіпак (крем рослинно-жировий) мають ніжний смак пломбіру, ​​це універсальні рослинні вершки, які мають широку сферу застосування: використання як начинка, для обробки та прикраси будь-яких кондитерських виробів, для приготування мусів та десертів.

loading
×