Чим пригостити колег на роботі у день народження?

Фрукти та ягоди можна нарізати маленькими шматочками та зробити з них канапе для фуршету. Овочі найвдаліше порізати соломкою і розкласти на блюдо. Порада: не беріть банальні яблука та груші, вони швидше викликають подив колег. Краще віддати перевагу екзотичнішим фруктам: манго, ананас, ківі.

Чим пригощати колег

  • Закуски в стилі finger food – елегантні тарталетки, вишукані канапе, рулетики, міні-бургери, міні-піци, міні-шашлички, а також різноманітні пиріжки із ситною та солодкою начинкою. …
  • Десертні страви – тарталетки з фруктами, еклери, профітролі, желе та ін.
  • Різні варіанти асорті страв.

На святковому столі актуальні порційні страви: бутерброди, канапе, рулетики.Список страв на святковий стіл на день народження може виглядати так:

  • Гаряче: форель, запечена з овочами чи під сирною шапкою.
  • Салати: цезар з куркою, з креветками та помідорами чері, з курячої печінки з руколою.

Готуємо вдома, збираємо фуршет на роботі

  1. Цезар на шпажках Закуска на шпажках на тему салату цезар – швидкий та ефектний варіант популярного салату. …
  2. Сир, сметана та кріп.
  3. Паста, сир та горіхи.
  4. 4 сири та фундук.
  5. Солодкий перець, копчений сир, ананаси та окіст.
  6. Буряк, сир та песто.
  7. Лаваш, вершковий сир, лосось та солодкий перець

Feb 17, 2021

loading
×