Чим приправити рибу перед запіканням?

Чим і як приправити рибу для запікання? Не захоплюйтесь приправами. Якісна свіжа риба буде гарною без зайвих добавок: їй достатньо солі та перцю. Але якщо хочете поекспериментувати зі смаками, використовуйте розмарин, фенхель, імбир, гірчицю, м'яту та інші придатні для риби спеції та свіжі трави.Oct 22, 2020

Для запікання річковий риби слід використовувати такі спеції: Майоран, аніс, материнка – посилять смак рибної страви; Цибуля, селера, петрушка – при запіканні "відберуть" річковий запах; Лавровий лист, меліса, м'ята – додадуть свіжого аромату та можуть підсолодити смак готової страви.

орегано (материнка) – має дуже насичений смак і аромат. Добре поєднується з чорним перцем, базиліком та розмарином. базилік – надає рибі красивого золотистого кольору і додаткового аромату і солодкуватих смаків; фенхель – вважається ідеальною приправою для риби.

Щоб риба зберегла форму під час смаження і не пристала до сковороди, її потрібно запанувати. Можна, можливо обваляти рибу тільки в борошні, а можна зробити багатошарову паніровку з борошна та панірувальних сухарів, скріпивши їх збитим яйцем. Такий смачний панцир допоможе залишитися соковитою і смачною рибі.

loading
×