Чим шкідливі кетчуп?
Багато кетчупу є шкідливо через великої кількості крохмалю. Багато солі, крохмалю, цукру знаходять, зазвичай, у низькоякісних кетчупах. Їх багато шкідливо є крохмаль, підвищує рівень цукру в крові. Якісний кетчуп навпаки – прискорює обмін речовин та виводить зайвий холестерин.Aug 2, 2017
У традиційну рецептуру кетчупу зазвичай входить оцет чи інші кислоти. Тому соус перебуває під забороною для тих, хто має захворювання шлунка і кишечника. З цієї причини він протипоказаний дітям.
Кетчуп «Кожен день» відповідає вимогам безпеки за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками. Виявлено нітрати у кількості, що не перевищує, згідно з технічним регламентом ТР ТС 021/2011, максимально допустимий рівень.
Кетчуп не тільки в п'ять разів менш калорійний у порівнянні з майонезом. Від помідорів йому дісталася купа мікроелементів: наприклад, мідь, фосфор, залізо та вітамін В6. Лікопін, що міститься в томатах (якраз через нього помідори червоні) корисний для серцево-судинної системи.