Чим шкідливі курячі ніжки?

Деякі дієтологи не рекомендують вживати курячі ніжки, адже в цьому продукті міститься багато жирів. Жири сприяють утворенню в крові бляшок холестерину, а курочки-бройлери, вирощені на фабриках, вкрай не корисні для фігури.

Фосфати затримують вологу в м'язових волокнах, підвищуючи цим обсяг і масу продукту. Все це завдає шкоди людському організму, регулярно вживаючи курячі стегенця можна заробити багато проблем зі здоров'ям. Позбутися наслідків таких «приправ» можна шляхом очищення організму.

Стегенець складається з стегна та гомілки. Отримують шляхом оброблення задньої частини тушки без шишки уздовж центру хребта на дві рівні частини. Задня четвертина без шишки є цілою частиною, яка складається з гомілки, стегна з прилеглими частиною спинки та черевним жиром.

loading
×