Чим шкідливі Ролтони?

Шкода локшини швидкого приготування для організму Як говорилося вище, до складу «швидкої» локшини входить глутамат натрію, який здатний викликати такі негативні процеси в організмі: Затримка виведення рідини. Це веде до набряклості та стійкого підвищення артеріального тиску; Звикання.

Смак локшини посилюється за допомогою добавок, що можуть імітувати реальні продукти. Шкода локшини швидкого приготування – це надлишок натрію, який у великих кількостях може призвести до раку шлунка, хвороб серця та інсульту. Крім того, локшина містить різні консерванти та підсилювачі смаку.

Високий рівень натрію та значна кількість насичених жирів у локшині швидкого приготування сприяють підвищенню кров'яного тиску, рівня цукру та підвищеному ризику інсульту, діабету та інших хвороб серця. Крім того, жінки, виявляється, повинні бути особливо обережними при щоденному споживанні локшини.

loading
×