Чим відрізняється барабулька від ставриди?

«Барабулька примітна своїм солодкуватим смаком. Ми, кухарі, любимо барабульку за ніжність та відсутність зайвих кісток. Не варто готувати барабульку на пару. Складно пояснити у подробицях, чому: просто виходить не те, надто пісне і несмачне.

Чорноморська барабулька отримала свою назву від латинського слова "борода" за вуса-щупальця, що ростуть під нижньою щелепою, якими вона шукає собі їжу на дні. Тіло риби має нерівне забарвлення червоного кольору, черевце із сріблястими вкрапленнями та плавці жовтого відтінку.

Барабулька чорноморська 10см+, свіжоморожена (Делікатес) – купити за ціною: 610 руб./кг в інтернет-магазині "Рибоєдів"

loading
×