Чим відрізняється млин для перцю та солі?

Чим відрізняються млини для солі від млинів для спецій? Різниця в млинах для солі та спецій у тому, що перші повинні бути міцнішими: великі кристали солі розмолоти складніше, ніж перець.Nov 20, 2017

Головний критерій – міцність жорен. Млин впорається зі своїм завданням успішніше і прослужить довше, якщо вибрати круги для помелу із нержавіючої сталі, а не із пластику. Тверді та гострі зубці особливо потрібні для подрібнення перцю і солі. Сталевий корпус теж довговічніший за скляний або пластмасовий.

Для зберігання та повсякденного сервірування столу за допомогою солі і перцю відмінно підходять млини. Вони герметичні – вміст не вбиратиме сторонні запахи, тому аромат і смак свіжомелених спецій завжди буде максимально насиченим. Млини для солі та перцю бувають ручні та електричні.

Керамічні жорна – один з найнадійніших варіантів. Кераміка відрізняється гігієнічністю і не вбирає сторонніх запахів, що дозволяє зберегти справжній пряний аромат щойно подрібнених приправ. Такі жорна чудово справляються з помолом навіть великих спецій. Наприклад, кристалів солі або перцю горошком.

loading
×