Чим відрізняється Мускатний гарбуз?

У твердокорого гарбуза товщі і грубіше шкірка, а м'якоть більш волокниста і пухка. Мускатний гарбуз вважається найсмачнішим і найсолодшим з усіх. Її м'якуш щільний і маслянистий, волокон там не так багато. У ній міститься до 11,5% цукрів, тому з такого гарбуза можна зробити десерти.

Що таке мускатний гарбуз Усі сорти гарбуза родом з Америки, і вважається, що мускатні культивували там у 1940 роках. Мускатні гарбузи легко впізнати завдяки блідій шкірці та унікальній формі. Насіння є тільки в нижній, широкій частині гарбуза.

Гарбуз «Зимова солодка» Цей сорт повністю виправдовує свою назву та довго зберігається. Вона дуже корисна, не накопичує нітрати. Зовні плоди плямисто-сірі, м'якоть оранжево-жовта.

Сорт гарбуза мускатного «Перлина» має чудові споживчі якості. Це пізньостиглий, довгоплетистий сорт. Плід булавовидний, середнього діаметру, оранжево-коричневий з восковим нальотом, гладкий. Маса плода – 6,5 кг (максимальна – 20 кг).

loading
×