19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Чим відрізняється олія Фритюрна від соняшникової?
Де використовують спеціальне фритюрна олія Воно відрізняється від звичайного соняшникової тим, що його можна використовувати в 3 – 5 разів довше, і воно не втратить своїх властивостей. Тобто, смачну золотисту картоплю фрі можна обсмажувати в тому самому обсязі. олії до 5 днів без ризику погіршити якість продуктів.
Зазвичай для фритюра використовують соняшникова або оливкова олія.
Зазвичай у професійних фритюрницях є цикл плавлення твердого жиру. Ну, і про всяк випадок – маргарин і вершкове олія категорично не підходять для смаження. Олія зазвичай використовується при температурі 170-190С, але спеціальні професійні олії витримують та нагрівання до 220С.