Чим відрізняється шеф ніж від універсального?

Три головні завдання такого ножа це: кришити, різати та обробляти. Кухарський ніж також відрізняється від звичайного – розміром, він найчастіше і довше і більше одночасно. Класичний кухарський шефніж помітно більше навіть інших професійних ножів.

Ніж кухарський (ніж шеф-кухарі) Лезо у кухарського ножа досить широке, до вістря та краю воно звужується. Завдяки такій формі він ідеально підходить не тільки для нарізки та шаткування. Широкою стороною можна роздавити часник і посікти зелень, перенести подрібнені інгредієнти з дошки в каструлю або на сковороду.

Універсальний ніж Відмінно підходить для чищення, нарізки, подрібнення, шатківниці і навіть для фігурного різьблення. Такий ніж дуже зручний при приготуванні бутербродів. Відмінно ріже помідори, салямі, круасани та інші дрібні продукти з жорсткою кіркою або шкіркою.

loading
×