Чим відрізняється сурімі від крабових паличок?

Хтось може сказати, що сурімі – це своєрідний синонім для крабових паличок. Але це зовсім так. Можна сказати що сурімі – це рибний фарш, який згодом використовують як основний інгредієнт для крабових паличок.Sep 20, 2019

На прилавках магазинів сурімі можна знайти в готовому вигляді, але цей продукт можна, можливо приготувати та самостійно (калоризатор). У кулінарії сурімі використовують як рибний фарш, із нього готують рибні котлети, бургери, може входити до складу перших страв, закусок, стане чудовою начинкою для домашньої випічки, рибних рулетів.

Сурімі – це подрібнене та оброблене філе риби, спресоване у тверду білу масу. Додавши до цієї маси такі інгредієнти, як яєчний білок, олія, сіль … – Виходять продукти з сурімі. І їх можна одразу їсти! Вони багаті на білки, низькокалорійні та корисні.

Всупереч назві, крабові палички взагалі не містять м'яса крабів. Основним інгредієнтом є сурімі – перемелене філе білих океанічних риб (мінтай, хек, путасу) із північної частини Тихого океану. Крабові палички, що потрапляють на російський ринок, вироблені, як правило, у країнах СНД чи Китаї.

loading
×