Чим відрізняється японський рис?

Японський має білий ледь жовтуватий відтінок, зберігає щільність та цілісність зерен.. Якщо варити розмазню 1 до 10, рисові зернятка все одно не розпадаються, залишаються пухкими, хоч повністю розм'якшуються. Перетворити такий рис на пюре, натиснувши на нього ложкою, неможливо.Apr 5, 2019

В'язкий та клейкий японський рис складається з маленьких коротких зерен, які не розварюються під час термообробки. Японський рис має насичений смак, а також характерний солодкий смак.

Японська Мал — назва рису, який вирощують та споживають у Японії. Йдеться про різновиди сорту «японіка» з короткими зернами. Існують два види японського рису – звичайний (粳米) і клейкий.

Жасмин або азіатський рис Цей сорт рису має виражений аромат жасмину дуже незвичайно! Він відноситься до довгозерних сортів і відрізняється білий колір рисунок. Жасмин ідеальний для варіння на пару.

loading
×