Чим відрізняються марокканські мандарини?
А ось марокканські мандарини відрізняються від інших сортів нудотною солодкістю та соковитістю. Ці плоди з рівною та тонкою шкіркою дрібні за розміром, а посередині у цитрусу вм'ятина. Вони мають темно-жовтогарячий або злегка червонуватий відтінок. Найголовніше – відсутні кісточки.
Марокканські Не такі солодкі як іспанські, але все ж таки краще турецьких. Шкірка щільна та гладка, блискуча. Часто на ці мандарини клеять наклейки із зазначенням країни зростання.
Правило №3. Які мандарини краще не брати
- З пліснявою на шкірці це ознака антракнозу, грибкового ураження.
- З вм'ятинами та надто м'якими ділянками. Це означає, що фрукт почав підгнивати.
- Перезрілі і лежачі. Показники: кожура, що явно відстає від м'якоті, і слабо виражений смак.
Nov 18, 2021
Марокко Марокко Марокканські мандарини легко відрізнити від решти – вони невеликі, яскраво-жовтогарячі і трохи сплюснуті зверху і знизу. Кісточок у таких плодах майже немає, а на смак вони – солодкі та надзвичайно соковиті. Урожай у Марокко збирають один раз на рік.