Чим відрізняються пельмені для смаження від звичайних?

Розморожувати пельмені перед смаженням не треба, тому що в цьому випадку пельмені прилипають до сковороди, тісто порветься і весь сік витече. Просто дістаньте пельмені з морозилки і відразу ж приступайте до готування. У сковороду з товстим дном налийте олію так, щоб покрити всю поверхню.

Без кришки та води Приготувати смажені пельмені з скоринкою, не накриваючи їх кришкою і не додаючи воду, також можна. Початок приготування при це не відрізняється від попереднього варіанту. Пельмені трохи лежать при кімнатній температурі, олія розігрівається на середньому вогні.

Вонтони Китайські родичі пельменівдуже популярні у себе на батьківщині. Вонтони готують на пару, варять, обсмажують і подають у супі або як основна страва.

loading
×