Чим вирізняється піца на тонкому тесті?

Італійська (тонка) піца робиться на тонкому тесті. Вона не має чітко виражених бортиків. Тісто розкочується до дуже тонкого стану, а зверху викладаються соус та начинка. Смак начинки у піці більш виражений, оскільки тісто відчувається менше, ніж у пишній піці, а самі інгредієнти відчуваються сильніше.

У чому особливості тонкого тіста Тонка піца складається з основи менше сантиметра, пластична та щільна, але здатна витримувати начинку. Цінується за те, що: Дозволяє насолодитися великою кількістю начинки – так краще відчувається смак інгредієнтів. Легко згортається вдвічі, трансформуючись у мексиканську тортилью.

На смакові характеристики вибір товщини тіста не вплине, можна купити піцу у будь-якому варіанті. Звичайно, якщо ви сильно голодні, то краще брати товсту основу, тонка краще для тих споживачів, які збираються відчути багатогранний смак страви.

ЯКЕ ТІСТО КРАЩЕ ДЛЯ ПІЦИ – ДРІЖДЖОВЕ ЧИ БЕЗДРОЖЖОВЕ? Бездрожжеве тісто вийде менш шкідливе, але дріжджове буде набагато пишніше, тому тут вибір за вами. Якщо ви маєте намір приготувати досить товсте та м'яке тісто для піци, віддайте перевагу дріжджовому варіанту.

loading
×