Чим закушувати абхазьке вино?

Як закуска підійдуть сири, горіхи, м'ясні страви, підсмажені на грилі овочі чи десерти.Jan 6, 2017

Легкі червоні вина Лихни добре підійдуть до закусок з білого м'яса, овочів, запечених на грилі, грибів чи риби. З сирів рекомендуються м'які сорти, наприклад, Брі або козячий сир, а з десертів – шоколад та свіжі фрукти. Вино Лихни рекомендується пити молодим протягом 1-3 років із моменту виробництва.

Червоне сухе вино ЧЕГЕМ завдячує своєю назвою гірському селу в Абхазії, прославленому відомим твором Фазіля Іскандера «Сандро з Чегема». Тепер бархатисте насичене вино асоціюється з чегемцями, які завжди славилися своїми винами та гостинністю.

Червоне сухе вино чудово поєднується з твердими сирами та м'ясними закусками. Сировокопчені ковбаси, тонкі скибочки в'яленого стегенця або гарна шинка допоможуть розкрити букет напою. Можна подати і салат, але нехай у ньому теж буде сир чи м'ясо. Напівсухе червоне складає чудову пару зі зрілими сирами.

loading
×