Чим закушують Байцзю?

Так як напій дуже міцний (від 40 і аж до 80 градусів), то закусувати його радять щедрою, жирною закускою. Наприклад, крильця, сосиски, гриль. Легкі байцзю добре поєднуються з морепродуктами та салатами. І так, якщо ви п'єте байцзю, то закушуйте обов'язково!

Китайську горілку перед дегустацією охолоджують до 5-10 градусів. При цій температурі яскраво розкриваються смакові та ароматичні відтінки напою. У Китаї байцзю п'ють із спеціальних фарфорових чи нефритових чашок особливої ​​форми. Деякі виробники поставляють на європейський ринок набір із цими келихами.

Байцзю (кит. трад. 白酒, піньінь Báijiǔ, палл. байцзю) – традиційний китайська алкогольний напій, найближчий горілці.

Вартість пляшки горілки "Маотай" може становити від $115 до $200 і вище. «Маотай» з давніх-давен виробляють за унікальним складним рецептом у провінції Гуйчжоу. Для приготування напою використовується лише вода з річки Чишуйхе, що протікає у гірському районі. Фортеця складає від 53 до 55 градусів.

loading
×