Чим занурювальний блендер відрізняється від звичайного?

Занурювальний блендер легше, компактніше, його можна використовувати у будь-якому посуді, він часто обладнаний додатковими насадками. Стаціонарний може подрібнювати великі обсяги продуктів, простіше в управлінні, але займає більше місця.

Блендер стаціонарного типу оптимально підходить для приготування рідких страв супів, смузі, мусів, соусів, підлив. Крім цього, зрозуміло, у ньому можна подрібнювати та інші інгредієнти – наприклад, м'ясо для котлет, варені овочі для пюре, сир для запіканки або горіхи для випічки.

Занурювальний блендер Підходить більшість побутових завдань. Позитивні якості: компактність, можна подрібнювати невеликі порції в будь-яких ємностях, безліч насадок. Недоліки: потрібно тримати блендер в руках при необережному використанні можна розбризкати продукти.

Як і у випадку з ручними девайсами, не рекомендується завантажувати в чашу стаціонарного блендера гарячі продукти. Як мінімум, вона швидко втратить первісний прозорий вигляд і може пожовтіти.

loading
×